Betingelser for kjøp

Parter

Selger er Bergsli-Hantek AS v/Lift24, Bedriftsvegen 64, 3735 Skien, registrert i Brønnøysund-registeret (www.brreg.no) med org.nr.: NO 914 018 773 MVA, e-post: post@hantek-as.no. Der det skrives ”oss” eller ”vi” henvises det til Bergsli-Hantek AS v/Lift24. 
Kjøper er den bedriften eller virksomheten som er oppgitt som kjøper i bestillingen.

Priser

Alle priser er oppgitt i NOK og er eks. MVA., samt frakt- og transportkostnader fra vårt lager i Skien. Fraktomkostninger blir fakturert i forhold til forsendelsen. Vi forbeholder oss retten til å endre pris som følge av leverandørers prisendring og andre forhold som vi ikke rår over, herunder endringer i myndighetenes avgifter og valuta.

Betalingsbetingelser

I hovedsak henvender Lift24.no seg til bedrifter og virksomheter som er registrert med et organisasjonsnummer i Brønnøysundregisteret og varene sendes mot faktura. Vanlig kreditt er 15 dager etter avsendelse og vi forbeholder oss retten til å utføre kredittsjekk mot organisasjonsnummer.

Levering

Våre varer sendes fra vårt lager i Skien og fraktomkostninger tilkommer. Våre fraktvilkår er DAP - Skien, og vi benytter vanligvis Bring.
Forøvrig henviser vi til Alminnelige leveringsbetingelser NL 01.

Leveringstid

Normal leveringstid på våre varer er ca. 1 - 2 uker, hvis ikke annet er oppgitt.

Reklamasjon 

Dersom det ønskes reklamert på en vare på grunn av feil eller mangler skal krav fremmes snarest etter at dette er oppdaget. Kunden har reklamasjonsrett på alle leverte varer i 1 år fra varens mottagelse. Vi kan selv velge omlevering eller reparasjon av varer som ved riktig bruk og innenfor reklamasjonstiden viser fabrikasjonsfeil. Reklamasjonsretten bortfaller hvis kunden har foretatt inngrep i varen utover vanlig vedlikehold. Vi påtar oss ikke økonomisk, eller annen form for ansvar for konsekvenser som kan tilskrives varens beskaffenhet, funksjonalitet eller annet.

Returforsendelser 

Retur av varer skal avtales på forhånd med oss. Returforsendelser skjer for kundens regning og risiko.

Eiendomsforbehold 

Bergsli-Hantek AS forbeholder seg eiendomsretten til de solgte varene inntil hele salgssummen er betalt.
For mer informasjon ta gjerne kontakt med oss.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×